Contact

Heb je interesse in een bos op deze website? Ga dan terug naar de details van dat bos en laat daar je gegevens achter, dan kunnen wij of kan de verkoper contact met je opnemen.

Heb je een andere vraag? Stuur ons dan een mailtje op info@bostekoop.nl dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Deze site is een initiatief van Bureau van Nierop gevestigd in Riethoven, adviesbureau voor bosbouw en ecologie. Bij de contacten die dit bedrijf als professioneel beheerder heeft met veel particuliere boseigenaren, bleek behoefte te zijn aan een 'ontmoetingsplaats' voor kopers en verkopers. Er zijn websites die op deze behoefte inspelen door zelf als verkoper op te treden. De website bostekoop.nl geeft echter de mogelijkheid om zelf als verkoper jouw bos aan te bieden of de verkoop door ons te laten begeleiden .

Een ander punt waarin bostekoop.nl zich onderscheidt, is dat koper en verkoper professioneel advies kunnen inwinnen bij Bureau van Nierop . Afhankelijk van jouw wensen kan een offerte worden uitgebracht. We willen adviseren als onafhankelijke en onpartijdige deskundige. Naast advisering over de mogelijkheden van het bos, volgen wij de prijsontwikkeling van bosgrond in de regio. Over de waardebepalende factoren van bosgrond zoals bodemtype, grondwater en waarde van de houtvoorraad kunnen wij bij de prijsbepaling desgewenst advies geven.